Monday, February 26, 2007

Cuti-cuti Malaysia

Punya la boring, cuti CNY ari tu kami 4 beranak pergi overnight kat hotel... 2 malam kat town, 1 malam lagi kat tepi pantai... petang sebelum malam raya CNY kami check-in... best jugak, kami ambik apartment yang menghadap ke bahagian yang paling banyak orang bakar bunga api... dapatlah Batrisyiya & Damiya tengok bunga api... kat Miri ni, time CNY la yang paling happening. Diorang bakar bunga api yang meletup kat atas langit wooo... maka, malam raya CNY langit kat Miri ni penuh dengan percikan bunga api! Dasaatt.... kalau korang nak jalan2 Miri, mai time nak CNY... 2 malam kami kat Boulevard Hotel.. hari ke3 kami pi Parkcity Everly Hotel plak.. dapat bilik yang menghadap laut... petang tu jugak Batrisyiya & Damiya mandi laut!! yahuu... Sesekali buat percutian tak terancang ni best gak... hehehe...

No comments: