Wednesday, May 31, 2006

My Two Little Princess

Buat kengkawan yang dok ternanti-nanti gambar terbaru 'my two little princess' boleh ler klik link 'Isqim's Photo Album' kat sebelah kanan tu.. tp tak le banyak, itupun gambar dari cell phone.. boleh la kan daripada tak ada langsung... Aku sekarang tengah belajar macam mana nak 'convert' video untuk di'upload' ke 'video gallery'... Harap2 sempat la siap dalam cuti ni, kalau tak... hmmm... entah bila la pulak aku boleh 'update' blog aku... ok..

2 comments:

je@ said...

upload bebanyak gambar bat ngan damiya, kasik ini blog goncang sket, beb.. hehehe..

semua dugaan itu ada hikmah di sebaliknya.. but kudos to both of you berjaya menghadapi semua masalah tu dgn baik..

~ahni~ said...

dah tengok photo album. Kalau PC kena re-format memang sayang sebab hilang semua files, sekarang ini saya suka backup gambar2 kat dalam CD.