Thursday, September 14, 2006

Ramadhan is coming... Yahooo!

Hmm.. pejam celik dah nak sambut Ramadhan, alhamdulillah...

Bila cerita bab posa yang best ni, bukan apa.. dok ingat raya la.. hehee... rindu kat kampung.. kat mak ayah.. Ini lah berkorban namanya. Nasib baik cuma 2 jam lebih jer 'flight'... tapi risau jugak kami nak balik kampung kali ni. Damiya kan tak pernah 'experience' naik 'belon' lagi sejak dia cerdik ni.. Harap sangat dia boleh 'stay calm' masa dalam kabin nanti. Mujur gak tahun ni kami cuma turun kat KL. Pastu 'amik' kereta K.long 'drive' balik kampung. Lagipun boleh la 'sep bajet'.. kalau naik 'kapai terebang', 'terebang' jugak isi poket kami...

La ni kat sekolah masing-masing sibuk... serik gak kekadang.. tapi 'carry on' je lah... Is nyaris2 kena pi Sibu, ada kursus 2 hari. Nasib baik ada cikgu lain sanggup ganti tempat Is. Nak jadi cerita, Damiya pulak demam.. hmm... kena la suap ubat lagi, dah la Damiya ni cerewet makan ubat. Nak makan ubat yang sedap2 ja... 'Besa' la, budak2... hmm.. letih la plak.. hari lain la sambung...

2 comments:

aLoNg said...

hai kim.. mana lagi gambo terbaru.. anak² n family..

Selamat Menyambut Ramadhan AL-Mubarak..

~ahni~ said...

Semoga selamat dalam perjalanan