Wednesday, July 30, 2008

Masanya Sudah Tiba




Secara rasminya... aku melancarkan http://www.nuqud.net/

Program ni bagus untuk kaki-kaki internet untuk jana side income. Buat online marketing, dapat duit bila orang sign-up secara PERCUMA.... diulangi... bila ada orang sign-up secara PERCUMA... anda semua akan dapat bayaran... lupa nak cakap, urusan ni dalam NZD dollar... try ler... FREE tak yah bayar sesen pun! Pendek kata asal orang klik jer jat web kita... pup! duit masuk!

Kenapa aku guna perkataan nuqud? NUQUD dalam bahasa arab bermaksud wang tunai! Sapa tak mau wang tunai? Daripada korang dok surf perabih karan & bil internet, try ler program ni... ingat http://www.nuqud.net/

INGAT NUQUD INGAT DUIT!!!

1 comment:

Anonymous said...

Kim ni memang rajin betul buat perniagaan internet, kalau kena pada caranya memang akan berhasil, InsyaAllah.

Amacam projek pusat tuition? tak yah ngajar, manage je, jadik boss, sambil buat internet marketing...


-kakni-