Sunday, August 24, 2008

Cuti dah habis...




Babah: Betty suka babah dengan ibu cuti ka kerja?
Betty: Betty suka babah dengan ibu cuti, kita gi jalan2, kita gi boulevard, kita rehat sama2 tengok tv.. best... main pasir kat pantai... mandi kolam... hmm... best...
Babah: ...(Ni yang bakar aku nak resign secepat mungkin ni..)...

Kat miri ni, betty dengan adik tak habis2 dengan boulevard... hypermarket yang no.1 kat sini. Kalau tak pegi shopping, kami just bawa anak2 pi ronda2... sukanyer! Balik rumah boleh tidur lena... Esok dah nak start tungging terbalik... ditambah pulak dengan 'mode standby' Is... doktor cakap anytime dah boleh bersalin... Bila tengok Is, cukuplah 3 orang anak... lagi pun masing2 umur dah meningkat... vitamin dalam badan makin kurang... confirm berat badan aku makin turun tahun ni... bila dikenang balik, sekejap ja aku dah nak dapat anak ke-3... macam tak percaya ler plak... dah makin tua aku ni... bila tengok cermin, bilangan rambut 'white gold' makin bertambah... kan best kalau rambut white gold tu boleh trade kat kedai? Hehehe... Pas ni susah ler nak update selalu blog ni... hmmm.... bahang tension dah mula terasa...

1 comment:

-akuni- said...

Nampak muka Damiya sama tapi lain la... (apa kak ni tulis ni)..

Kim, ada tak kawan yang buat bisnes cyber cafe? Kalau ada boleh tak ushar macam mana nak start bisnes tu, modal etc.