Thursday, April 16, 2009

Lama dah tak mai sini...

macam biasalah, selain daripada busy kerja kat kompeni, babah pun sibuk dengan kompeni dia sendiri... macam2 dipulunnya... bukan apa, mana tau ada rezeki boleh improve kualiti hidup... daripada banyak hutang, tak dak hutang... daripada tak dak masa dengan anak2, ada lebih banyak masa dengan anak2... hmm... latest babah upgrade kedai dia kat sini..

http://www.geworldwide.net/?x=mustaqim

OR

http://myegano.blogspot.com

tak salah try kan... yang penting usaha, takat mana yang mampu... never give up, never surrender! hehehe...

hmm... 13 april lepas birthday betty, ... hadiah pospon... tunggu bajet babah ok... takpa betty paham... and dia selalu doa... "ya Allah ya tuhanku, bagilah babah ku kaya, nanti boleh beli piza, beli mainan, beli burger banyak2 kat betty dengan adik..."

moga doa anak2 dimakbulkan... amin...

3 comments:

aKu & oKtObEr said...

14?bkn 13hb ka?

IsQim said...

oopps.. 13.. dah repair

Mursaleen said...

alamak.... mak long busy sgt... hepi besday betty, semoga Allah memakbulkan doa betty untuk betty, adik2, ibu dan babah. Sayang betty. muah muah muah