Wednesday, October 01, 2008

Selamat Hari Raya!!!!!!!!!!!


Setelah beberapa take, ini la pose terbaik pagi raya 2008... seksa, damiya asyik nak bergerak ja.. padam ja flash terus dia bergerak... aku pulak terpaksa pakai 2 kali flash sebab condition dalam rumah agak gelap, so everytime flash yang first tu padam dia lari, tak sempat la flash kedua menyala.. tensen gak, tapi sabar, dah la malam raya tadi baby kecik tu tak tidur, dari kul 11 malam sampai 8 pagi (letih nak mampoih)... nasib baik ibu ada idea suruh si damiya dan semua orang lawan sebut 'cheeze' selama mungkin... so, dalam gambar tu semua orang tersengih laa...


Ini gambar 1-2 malam sebelum raya, babah bagi main bunga api 1-2 kali ja setahun... setiap kali main sepeket ja, tak pun 2 peket sekaligus.. yang penting 2 peket ja setahun, rm4 tu tahun ni... (walhal babah dia masa kecik dulu sekali main berpuluh peket, hehehe...)

Ok selamat hari raya, maaf zahir & batin...

6 comments:

je@ said...

Selamat Hari Raya; Maaf Zahir & Batin.. Bila nak jumpa hang sefamili ye?? Mak aku sibuk tanya pasal batrisyiya..hehehe...

aLoNg aYuNie said...

Salam Aidilfitri Qim & Family...

Lama ke blk Semenanjung? Bila nk mintak tukar sini terus... hehe..
Kem salam kat family ye.. especially Betty yg comel tu..

Ayu said...

Selamat Hari raya buat is dan Qim sekeluarga..
mudah2an mendapat keberktana dan rahmatNya sentiasa.. aminnnn

IsQim said...

selamat hari raya to u all gak... balik kampung and return back safely..

laily said...

selamat hari raya yer...tahniah di atas kelahiran baby baru...semoga baby Firzanah menyerikan lagi kehidupan korang sekeluarga....
p/s...tak mo mintak tukar balik semenanjung ke??

IsQim said...

laily: tak lama lagi, insyaAllah nnt balik ler.. kekeke